Retourneren

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen wanneer de door u bestelde producten bij PowerPlay Beach Eyewear zowel ongeopend als ongebruikt zijn. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt.

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we u zo snel mogelijk voor beide partijen een passende oplossing.

Retourverzending

Voor uw retourverzending gebruikt u het volgende adres:

PowerPlay Beach Eyewear
Europalaan 500
3526KS, Utrecht
Netherlands

Er wordt van u verwacht dat u de volgende documenten meestuurt:
-een kopie van de factuur
-het product dat u retour stuurt

Retourzendingen zijn voor eigen risico. Dit houdt in dat PowerPlay Beach Eyewear niet aansprakelijk is voor het zoekraken of voor beschadiging van de retour gestuurde goederen. U dient zelf te zorgen voor een retourzending met voldoende frankering.

Afhandeling

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen gaan wij over tot de verwerking van de retournering. De retourafhandeling doen wij binnen 14 dagen nadat wij uw retourzending hebben mogen ontvangen. Afhankelijk van de reden van retourneren, kan deze bestaan uit:

-een vervangend exemplaar toezenden
-de factuur crediteren
-het factuurbedrag of de prijs van het product terugstorten. Dit zullen wij doen binnen een termijn van 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer.

Redenen voor retourneren

Redenen om een product retour te sturen:

-Product(en) voldeed niet aan de verwachtingen (het zogenoemde herroepingsrecht)
-Het product is beschadigd
-Het product is defect
-Het product is te laat geleverd
-De klant heeft het verkeerde product besteld
-De klant heeft het verkeerde product geleverd gekregen
-Klant wil zijn/haar geld terug

Vragen?

De klantenservice van PowerPlay Beach Eyewear is maandag t/m vrijdag van 9:30 uur tot 18:00 uur te bereiken op +31(0)307551541. U krijgt dan direct een van onze medewerkers aan de lijn. U kunt ook altijd mailen naar info@powerplayeyewear.com